KAYSERİ / TALAS - Fatma-Mustafa Hasçalık İlkokulu

“Toprağa Dokun İyİ Ol “ eTwinning Projemiz Başlıyor

Toprağa Dokun İyi Ol projemiz başlıyor. Projemizi Türkiye den ve Romanya’dan ortak okullarla yürüteceğiz. Projemizde Türkiye den 4 okuldan 10 öğretmen, Romanya dan 4 ortak bulunuyor. Projemizde çocuklar belirlenen tarım bitkisini tohum halinde ekimini yaparak bitkinin bütün gelişim sahalarını incelemeleri hedeflenmiştir. Çocuklara tarım ve ziraat kültürünün küçük yaşlardan itibaren görsel, grafik ve matematik temaları ile öğretilmesi amaçlanmıştır. Projemize Şubat ayında başlanılarak Mayıs ayında bitirilmesi hedeflenmiştir. Projemizde okul içinde toprak ve tohumları tanıyıcı etkinlikler ile okul dışında bahçede inceleme ve tarım alanlarında yapılacak etkinliklerle yürütülecektir. Bizi izlemeye devam edin...

Anasınıfı Öğretmeni

Esra ÖZBEK